امروزه قندهای در دسترس انسان ها دو نوع هستند؛ راست گرا و چپ گرا.
بهتر است بدانید بدن انسان ها تنها با قند چپ گرا سازگاری دارد؛ البته به اندازه متعادل و به دور از افراط؛ همانند: عسل، انگور، خرما، توت، انجیر، مویز، شکر سرخ، قند میوه جات و … .
قند راست گرا در حالت تجزیه، نور را به سمت راست می تاباند و چپ گرا نور را به سمت چپ.
قند راست گرا محل مناسبی برای رشد میکروب است اما میکروب نمی تواند از قند چپ گرا تغذیه کند.
قندهای مصنوعی که در آزمایشگاه ها سنتز می شود، از چغندر قند به دست می آید و پس از تصفیه آماده مصرف می شود.
از جمله این قندها که بسیار نیز مضر است قرص های ساخارین است که بیشتر افراد دیابتی برای نوشیدن چای از آن استفاده می کنند.
از نمونه های دیگر این قندها
بقیه متن را در ادامه مطلب ببینید:
انواع شیرینی جات قنادی، شکلات، آبنبات و غیره است.
بهتر است بدانید خوردن شکلات باعث کیست تخمدان ( دختران ) و کیست بیکر ( پسران ) می شود.
استفاده مداوم از قندهای راست گرا انسان را دچار بیماری های متعدد و صعب العلاج می کند؛ از جمله افسردگی، ناراحتی های زنانه مانند: کیست تخمدان، فیبروم، میوم، افتادگی رحم و مثانه، انواع ناراحتی های عصبی، یبوست و غیره.
بهتر است بدانید در قرآن دو بار کلمه شفاء آمده است:
۱ . قرآن ( شفا برای مومنین )
۲. عسل ( شفا برای عموم مردم )
میکروب ها عسل را نمی خورند، بلکه از قند و شکر تغذیه می کنند و تکثیر می شوند.
مگس برخلاف مورچه به سمت عسل نمی آید.
عسل برای جذب بر بدن نیاز به انسولین ندارد؛ خودش انسلین دارد!
نکته کلیدی: مصرف بیش از حد قندهای مصنوعی (راست گرا) سبب از کارافتادگی غده فوق کلیوی شده و دیگر انسولین در بدن تولید نمی شود و کار کنترل قند خون متوقف می شود.
یامَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفاء
- ۹۸/۰۲/۲۸