طبع سرد
برا افرادی ک کبدشون داغ کرده
طبعشون داغ هست بشرطی ک در هفته بیشتر از دو بار نخورن
مواد لازم
نخود نیم لیوان
لوبیا چیتی نیم لیوان
جو پوست کنده یک لیوان
عدس نیم لیوان
سبزی آش یک کیلو
یک لیتر آب جوش را روی دو لیوان زرشک بریزید ، ده ساعت بمونه صافش کنید اب آن را برای پخت آش استفاده کنید
همه حبوبات را خیس کنید وبا آب بپزید،بگذارید آب آن کاملا کم شود سپس آب زرشک را اضافه کنید و حالا سبزی را برای پخت اضافه کنید.
در آخر نعنا داغ اضافه شود
🍃 حذف سبزی از سفره و جایگزینی سالاد از اشتباهات تغذیه ایی ایرانیان است .
🍃 طبع اغلب سبزی ها گرم است و به هضم غذا بسیار کمک می کنند. سبزی ها سرشار از مواد معدنی و ویتامین هستند.
🍃 همچنین به علت دارا بودن فیبر، مانع یبوست می شود. اما سالاد بر خلاف سبزی، طبع سردی دارد و هضم غذا را (برخلاف تصور مردم) مختل می کند.
🍃نکته: بهترین ماده جهت شستشو و ضدعفونی سبزی، سرکه و نمک دریا می باشد
هیچ ماده غذایی و دسرویی جز سبزی ،زیتون ،خرما اجازه نداریم بین و بعد غذا بخوریم
مزاج بو
ﺁﻧﭽﻪ ﻛﻪ ﺍﺳﺘﺸﻤﺎﻡ ﻣﻲﻛﻨﻴﻢ ﻳﻚ ﻧﻮﻉ ﻏﺬﺍﺳﺖ ﻭ ﻣﻐﺰ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺗﻐﺬﻳﻪ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ.
.
همانطور که میدانیم مجرای غذای بویایی بینی است و هر آنچه را که استشمام میکنیم غذای بویایی نامیده میشود، این غذا، غذای مغز انسان محسوب میگردد.
بوهایی که روزانه استشمام میکنیم دارای انواع مختلف است که در طب اسلامی به بوهای گرم و سرد و متعادل تقسیم میشوند مانند اینکه گل یاس گرم و لطیف است.
ﻣﺠﻤﻮﻋﻪﻱ ﻋﻄﺮﻫﺎﻱ ﮔﺮﻡ، ﺑﻴﻤﺎﺭﻱ ﻫﺎﻱ ﺳﺮﺩ ﻭ ﻣﺠﻤﻮﻋﻪﻱ ﻋﻄﺮﻫﺎﻱ ﺳﺮﺩ، ﺑﻴﻤﺎﺭﻱ ﻫﺎﻱ ﮔﺮﻡ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﻲﻛﻨﻨﺪ.
ﭘﺲ ﺑﻪ ﺧﺼﻮﺹ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎﻱ ﺳﺮﺩ ﻣﺰﺍﺝ، ﻳﺎ ﻛﺴﺎﻧﻴﻜﻪ ﺑﻪ ﻫﺮ ﺩﻟﻴﻠﻲ ، ﺳﺮﺩﻱ ﻭﺍﺭﺩ، ﺭﻭﺍﻥ، ﭼﺸﻤﺎﻥ ﻭ ﺑﻪ ﻭﻳﮋﻩ ﺳﺮﺷﺎﻥ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺑﺎﻳﺪ ﻋﻄﺮﻳﺎﺕ ﮔﺮم( ﻋﻄﺮ ﮔﻞ ﻫﺎﻱ ﻣﺤﻤﺪﻱ، ﻧﺮﮔﺲ، ﻧﺴﺘﺮﻥ، ﻳﺎﺱ ﻭ ﻣﺮﻳﻢ) ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻨﺪ.
امروزه قندهای در دسترس انسان ها دو نوع هستند؛ راست گرا و چپ گرا.
بهتر است بدانید بدن انسان ها تنها با قند چپ گرا سازگاری دارد؛ البته به اندازه متعادل و به دور از افراط؛ همانند: عسل، انگور، خرما، توت، انجیر، مویز، شکر سرخ، قند میوه جات و … .
قند راست گرا در حالت تجزیه، نور را به سمت راست می تاباند و چپ گرا نور را به سمت چپ.
قند راست گرا محل مناسبی برای رشد میکروب است اما میکروب نمی تواند از قند چپ گرا تغذیه کند.
قندهای مصنوعی که در آزمایشگاه ها سنتز می شود، از چغندر قند به دست می آید و پس از تصفیه آماده مصرف می شود.
از جمله این قندها که بسیار نیز مضر است قرص های ساخارین است که بیشتر افراد دیابتی برای نوشیدن چای از آن استفاده می کنند.
از نمونه های دیگر این قندها
بقیه متن را در ادامه مطلب ببینید: